Ferreavalves
Image default
Internet

Een SEO analyse uit laten voeren voor informatie

Wanneer je weinig aanvragen krijgt via je website is het misschien tijd om gebruik te gaan maken van SEO. Je hebt er vast wel eens van gehoord. Het wordt tegenwoordig steeds populairder om op deze manier te gaan werken. Met d vrijblijvende SEO analyse wordt er gratis een scan gemaakt van jouw website. Je vraagt de SEO analyse gratis aan op de website en je ontvangt daarnaast ook nog een uitgebreid advies van zaken die wij zijn tegengekomen op de website en die jij zelf of met onze hulp kunt gaan aanpakken om de conversie op je website te verbeteren en de zoekmachine te optimaliseren. Je weet aan de hand van de SEO analyse op welke zoekwoorden jij het beste wordt gevonden en waar de verbeterpunten van de website liggen.

Gratis

De SEO analyse is gratis, omdat het goed is om een bedrijf die objectief kan kijken een blik te laten werpen op de website. Wanneer jij zelf namelijk zoekt op je website ka het zijn dat je andere resultaten krijgt dan wanneer er door een objectief bedrijf naar de zoekwoorden wordt gezocht. Dat is een vertekenend beeld wat je dan ontvangt en het zou zonde zijn als je alles daarvan laat afhangen. Zoekresultaten kunnen gepersonaliseerd zijn en daarom is het goed om het door ons te laten uitvoeren, zodat je wel een goed beeld krijgt van de werkelijkheid.

Zoekwoorden

Er wordt gebruik gemaakt van een speciale software waarmee er binnen een aantal minuten een beeld kan worden gegeven over hoe vindbaar je bent men met welke zoekwoorden je het meest vindbaar kunt zijn. Dit wordt in de SEO analyse aan je doorgegeven zodat je precies meet hoe je ervoor staat. Het onderzoek naar de zoekwoorden is een groot gedeelte van de SEO analyse. Dit is namelijk het deel waar je het meeste aan hebt als bedrijf.