Ferreavalves
Image default
Woning en Tuin

Een schildersbedrijf in Hoogeloon dat hoogwaardige kwaliteit levert

Bolte Glas- en Schilderwerken verzorgt graag de glas-en schilderwerken van uw pand, zodat het goed onderhouden is. Dit doen zij al sinds 1976, dus ze hebben al heel wat jaren ervaring. De experts van het bedrijf leveren professioneel binnen- en buiten schilderwerk. Daarnaast verzorgen ze ook andere klussen zoals beglazing, herstelling van houtrot en kleuradvies.

Een meerjarig onderhoudsplan opstellen

Stel samen met dit betrouwbare schildersbedrijf uit Hoogeloon een meerjarig onderhoudsplan voor uw pand op. Het bedrijf sluit deze samenwerkingen af met bedrijven, scholengemeenschappen, gemeentes, verenigingen van eigenaren en particulieren. Met dit meerjarig onderhoudsplan komt u niet voor veel onverwachte kosten te staan, omdat u samen met het bedrijf de klussen vooruit plant. Daarnaast hoeft u zich niet meer zorgen te maken over het onderhoud aan uw pand. Bolte Glas- en Schilderwerken staat voor u klaar op het moment dat u onderhoud nodig heeft.

Veel ervaring met monumentaal schilderwerk

Bent u de eigenaar van een monumentaal pand? Ook met het schilderen en onderhouden van dit soort panden heeft het schildersbedrijf uit Hoogeloon vele jaren ervaring. Het team van ervaren schilders hebben verschillende projecten afgerond waar zij trots op mogen zijn. Bij monumentaal schilderwerk is het van belang om de huidige staat van het pand te behouden. Hoewel het schildersbedrijf moderne en actuele technieken gebruikt, zullen de historische aspecten van het pand niet verloren gaan tijdens het onderhoud.

Neem contact met deze specialisten op om advies op maat te ontvangen

De medewerkers van dit deskundige schildersbedrijf uit Hoogeloon zetten hun vele jaren aan ervaring en kennis graag in om u te helpen met uw vragen. Neem contact op met Bolte Glas- en Schilderwerken om advies te ontvangen over de klussen die u wilt laten uitvoeren. Het bedrijf ondersteunt u ook tijdens de keuze van de verfkleuren en materialen. Hierbij zorgen zij ervoor dat u de beste keuzes maakt, zodat uw schilderwerk lang meegaat en niet snel vervangen hoeft te worden.

https://bolte-schilders.nl/