Ferreavalves
Image default
Kinderen

Een Lasergame Set kopen

Een Lasergame Set bestel je gemakkelijk via het internet. Op het internet vind je een gigantisch aanbod van de sets, compleet met laserguns en vesten in verschillende kleuren. Ook vind je er verschillende onderdelen van, zoals een toren of een projector. Lasergamen is in principe een gemeenschapsspel, wat je in groepen kan spelen. Hier hoeft niet een limiet aan te zitten, aangezien je met verschillende teams kan werken die een andere kleur hebben. Met speciale lasergeweren kan je op de tegenstanders richten om zo punten te verzamelen voor jouw team. Dit is niet gevaarlijk, en je voelt er helemaal niks van.

Verschillende soorten lasergamen

Je hebt meerdere spellen die je kan spelen onder het motto lasergamen. Zo heb je lasergamen zelf, waar je in een grote arena met allerlei obstakels het andere team moet beschieten om zo punten te scoren, maar ook bestaan er lasertag en laser quest. Lasertag is ook wel bekend als een soort tikkertje. Het verschil hierbij is dat als je geraakt bent, je helaas af bent. Dit kan ook tijdelijk zijn. Laser quest is ook hetzelfde, alleen dan zijn er ook nog geluiden die uit het geweer komen en verschillende opties om te spelen. Dit kan ieder voor zich zijn, tegen elkaar en nog veel meer opties.

Set kopen op de website

Je kan heel simpel een set kopen bij kinderspeelgoed.com voor de laagste prijs. Wel is het belangrijk dat je weet dat er geen batterijen direct worden geleverd. Deze kan je natuurlijk wel los bestellen, en bij de sets staat ook beschreven welke batterijen hiervoor geschikt zijn. Dit kan namelijk per model anders zijn, maar dat staat er gelukkig bij zodat je hier geen fouten mee hoeft te maken. Het is ook mogelijk om contact op te nemen, voor het geval je er niet helemaal uitkomt welke set je moet nemen.