Ferreavalves
Image default
Mode en Kleding

3 tips voor een geslaagde vakantie

3 tips voor een geslaagde vakantie

 

Ga jij binnenkort lekker op vakantie, dan is er natuurlijk niets zo fijn als onbezorgd weg kunnen. Of je nu met de auto gaat of het vliegtuig pakt, in beide gevallen wil je natuurlijk geen gedoe. Logisch, want je wilt optimaal kunnen genieten. Vooral wanneer je naar het buitenland gaat, kan er voor die tijd nog wel eens wat stress ontstaan. Toch kun je dit heel gemakkelijk voor zijn, door gewoonweg alles goed en op tijd te regelen. Omdat veel mensen het toch best lastig blijken te vinden om onbezorgd op vakantie te kunnen gaan, hebben we een aantal tips voor je, die je hier zeker bij gaan helpen.

 

Maakt een checklist

 

Het klinkt misschien ontzettend kinderachtig, maar je zult merken, dat wanneer jij tijdig begint met het maken van een checklist, hier gaandeweg steeds meer dingen bij op komen. Uiteraard is het ook de bedoeling dat je dingen afvinkt, maar de eerste stap is het vullen van deze lijst. Zo kun je er een paar eenvoudige dingen op zetten zoals het niet vergeten van je freya bikini of postoperatieve bh. Zo kun je er namelijk van op aan, dat wanneer jij je checklist voor het inpakken van al je spullen naloopt ook daadwerkelijk klopt. 

 

Neem niet te veel mee

 

Een veelgemaakte fout wanneer we met de auto op vakantie gaan is vaak dat we veel te veel spullen meenemen. We hebben immers toch de ruimte. Doe dit niet! Je zult namelijk merken dat een te volle auto ten eerste niet heel prettig rijdt en ten tweede ook een stuk meer brandstof verbruikt. Je kunt dus beter alleen meenemen wat je echt nodig hebt, want anders krijg je achteraf spijt. Je zult zien, dat wanneer je de hele auto vol stopt, je uiteindelijk de helft helemaal niet nodig blijkt te hebben. Je hebt het dan wel meerdere malen in de hand, maar het heeft totaal geen toegevoegde waarde gehad.

 

Neem een extra bikini of bh mee

 

Veel vrouwen kiezen ervoor wanneer ze op vakantie gaan om maar een bikini of een bh mee te nemen. Best link als je het ons vraagt. Stel er gaat een bh kapot,dan moeten ze daar ten eerste maar net een lingeriezaak in de buurt hebben en ten tweede ook nog eens beschikken over jouw bh maat. Kortom, beter het zekere voor het onzeker en er één extra meenemen dus!