Ferreavalves
Image default
Woningen

Exacto de slotenmaker in Delft die snel op locatie is!

Als je haast hebt en snel weg van huis moet, is er niet vervelender dan je deur dicht laten vallen terwijl je nog iets nodig had binnen en ook nog eens je sleutels binnen hebt laten liggen. Kun je op geen enkele manier meer binnen komen en moet je wel zo snel mogelijk weg? Bel dan Exacto Slotenmaker in Delft, zij kunnen binnen 25 minuten bij jou op de stoep staan en helpen je zo weer naar binnen te komen. De slotenmaker zal je van te voren een prijs indicatie geven zodat je niet onverwachts voor hoge rekeningen komt te staan. 

Onbetrouwbare slotenmakers

Het nieuws heerst dat er veel onbetrouwbare slotenmakers in Nederland zijn die je onverwachts een hoge rekening opleggen of je hele deurpost slopen en jouw met de schade laten zitten. Bij Slotenmaker Exacto is dit wel het laatste waarop je hoeft te wachten. Ze geven altijd van te voren een prijs aan waardoor je precies weet wat je kwijt bent. 

Natuurlijk gaan sommige dingen niet altijd zoals je verwacht en daarom kan het wel eens gebeuren dat je deur niet zonder schade open te krijgen is. Wanneer dit het geval is, zal een van de medewerkers van Exacto je altijd eerst informeren over de schade en wat de schade gaan kosten. Zo weet je ook precies waar je aan toe bent en kun je altijd nog aangeven of je dit wilt of niet. 

Kosten deur openbreken

Het openbreken van een deur is maatwerk, niet ieder slot of iedere deur is hetzelfde en daarom moet er van te voren altijd eerst goed gekeken worden naar het slot. Sommige sloten gaan heel makkelijk open, maar niet alle deuren zijn zo makkelijk. Een slot moet natuurlijk wel zo veilig zijn dat deze ook niet makkelijk open te breken zijn. 

Voor het openbreken van een dichtgevallen deur geld de prijs vanaf 65 euro, dit kan hoger zijn wanneer er meer werk aan geleverd word. Het openbreken van een slot waarbij de sleutel is afgebroken in het slot begint de prijs vanaf 95 euro.