Ferreavalves
Image default
Hobby en vrije tijd

EEN ECHTE ESCAPE ROOM IN DIEPENHEIM

Bij de leukste escape room in Diepenheim bent u terecht voor uw avontuurlijke middag of avondje met vrienden en familie. Houdt u van puzzels en van spanning dan is dit de beste plek voor u. De combinatie snel denken en spanning is waarvoor escaperoom Diepenheim voor staat. Met verscheidene kamers aan avontuurlijke verhalen is er geen mogelijkheid tot balen. Met elke seconde dat wegtikt wordt het meer en meer spannend binnen in de kamers. U kunt vanaf 2 personen deelnemen tot en met groepen van wel 12 mensen. De kamers zijn van makkelijk naar heel erg moeilijk gerangschikt en gaan natuurlijk met de tijd. De optie voor hints zijn ook aanwezig indien u groep vast komt te zitten. En haalt u een tijds record nauw dan mogen jullie allemaal lekker gezellig op de foto en krijgen jullie een prijsje. Denkt u niet te lang na en komt u langs voor een leuke spannende avond.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN DE ESCAPEROOM IN DIEPENHEIM?

Elke kamer  bij onze escaperoom hier in Diepenheim is verschillend geprijsd. Dat komt omdat elke kamer anders is. De iets wat kleinere en minder complexe kamers kosten dus uiteraard ook iets wat minder dan de wat grotere complexere kamers. Maar al en al zijn wij de goedkoopste escaperoom in heel Diepenheim en hebben wij escaperooms die heel uniek zijn in heel Nederland. Hoe meer mensen ook deelnemen aan een kamer des te goedkoper het wordt per persoon. Dus neemt u vrienden en familie mee voor een leuke uitstapje. Ook voor bedrijven hebben wij speciale acties om teambuilding te stimuleren. 

IS DE ESCAPE ROOM GEVAARLIJK?

 Bij ons staat veiligheid heel hoog in het vaandel. Ook is het niet de bedoeling om u doodsbang te maken. Wij willen de spanning er heel erg hoog in houden maar willen niet dat u een zenuwinzinking krijgt omdat u heel erg bang wordt door de ruimte. Speciaal voor deze gevallen en voor mensen die claustrofobisch kunnen worden hebben wij een paniekknop die elk moment in het spel gedrukt kan worden om het spel terstond te beëindigen indien iemand zich onprettig begint te voelen. Al en al willen wij dat u hier bij escaperoom Diepenheim de tijd van u leven hebt en dat u met een tevreden gevoel onze escaperoom verlaat, maar beter nog dat u gauw weer terugkeert voor een nog spannendere ervaring.