Ferreavalves
Image default
Verbouwen

Creëer meer ruimte met een geweldige aanbouw

Graag heten we u van harte welkom bij House of Lo. Wij zijn een fullservice bouwpartner voor al uw bouwvragen. Of u nu een nieuwbouwwoning, een aanbouw of een renovatie voor u mogen uitvoeren, wij hebben alle expertise in huis. Door onze persoonlijke benadering zetten we uw wensen om in een geweldige aanbouw.

Wij bieden u de beste mogelijkheden om uw wensen te realiseren door middel van aanbouw. Laat ons u helpen bij de bouw van een nieuwe aanbouw aan uw huis of kantoor. Wij bieden alles van ontwerp, planning en uitvoering van elk individueel project. Bij House of Lo hebben we alle elementen gedekt.

Ontdek de voordelen van een aanbouw

  • Creëer een nieuwe ruimte voor meer comfort en vrijheid;
  • Een aanbouw creëert waardestijging en is dus een slimme investering;
  • Uw aanbouw wordt onder de meest perfecte condities gemaakt;
  • Wij leveren het beste maatwerk voor de aanbouw aan uw woning;
  • Passende prijzen waardoor u budget overhoud voor nog meer projecten;
  • Vooraf zijn we altijd transparant over de kosten van de aanbouw.

Zo start u de aanvraag voor een aanbouw

Wij adviseren u om allereerst contact met ons op te nemen voor een advies en kennismakingsgesprek. We horen graag uw wensen en kunnen direct onze expertise inzetten voor vakkundig advies. Hierna kunnen we voor u de tekeningen opmaken en een passende offerte samenstellen. Na akkoord gaan we voor u aan de slag en houden we u stap voor stap op de hoogte.

Samengevat; u kunt terecht met al uw bouwvragen bij ons. Wij zijn uw bouwexpert voor aanbouw, nieuwbouw of renovatie. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen. Het begint allemaal met een idee, bij House of Lo helpen we met de tastbare werkelijkheid. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Neem telefonisch contact met ons op of vul een offerte in voor via onze website. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

https://houseoflo.nl/