Ferreavalves
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zorg voor een tochtvrije en stille luchttoevoer met textiele luchtverdeelslangen

Het is belangrijk dat de verdeling van lucht binnen uw bedrijf op tochtvrije en geruisloze wijze gebeurt. U wilt immers niet dat er gekoelde of juist verwarmde lucht ontsnapt. Dit kan immers voor kou- of warmteverlies zorgen en is dus minder energie-efficiënt. Bovendien kan het tot condensatieproblemen leiden met alle vervelende gevolgen van dien. Daarnaast is het belangrijk dat de luchttoevoer geluidsarm plaatsvindt. Een luide installatie kan immers flink afleiden, waardoor werkzaamheden minder secuur of minder efficiënt worden uitgevoerd. Daarnaast maakt dit geen goede indruk op de zakenrelaties, klanten en andere bezoekers van uw kantoorpand. Daarom kunt u het beste voor een goede luchttoevoer met textiele luchtverdeelslangen zorgen.

De voordelen van dit soort luchtverdeelslangen

Waarom heeft u voor goede luchttoevoer textiele luchtverdeelslangen nodig? Het antwoord is simpel: omdat deze slangen zelfs bij lage temperaturen zonder problemen grote hoeveelheden gekoelde of verwarmde lucht in een ruimte kunnen brengen. Daarnaast zijn deze slangen flexibel inzetbaar, waardoor ze voor een breed scala aan toepassingen te gebruiken zijn. Ze zorgen hierbij voor een goed geventileerde ruimte zonder tocht. Zeker wanneer u de textiele luchtverdeelslangen laat installeren door BLT Luchttechniek. Dit ervaren bedrijf realiseert al jaren tochtvrije binnenklimaten met deze verdeelslangen en kan u bovendien in het onderhoud ervan voorzien. Zo kunt u bij één partij terecht voor de installatie en het onderhoud en dat is wel zo eenvoudig.

Contacteer dit bedrijf voor luchttechniekoplossingen op maat

Bent u benieuwd wat BLT Luchttechniek voor het binnenklimaat in uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. Ze brengen graag uw wensen in kaart en komen met een oplossing die hieraan voldoet en bovendien in overeenstemming is met de geldende wetgeving. Hierbij is dit bedrijf uiteenlopende bedrijven van dienst. Denk daarbij bijvoorbeeld aan laboratoria, sportcentra en openbare gebouwen. Ook voor de horeca, voedingsmiddelenindustrie en retail hebben zij de juiste oplossing op het gebied van luchttechniek.

https://www.bltluchttechniek.nl/