Close

Zijn er genoeg medewerkers die de BHV cursus in Tilburg hebben afgerond?

U heeft een eigen bedrijf waarin u verantwoordelijk bent voor de veiligheid van uw medewerkers. Dit houdt ook in dat u te allen tijde op de hoogte moet zijn van nieuwe ontwikkelingen binnen noodsituaties. Ook moet u goed voorbereid zijn, voor het geval er onverhoopt toch iets misgaat. De eerste stap hierin, is ervoor zorgen dat voldoende personen binnen uw bedrijf in Tilburg beschikken over een geldig BHV certificaat. Zij weten precies hoe te handelen in geval van nood helpen de nare gevolgen van een noodgeval zoveel mogelijk te beperken. Ook is het belangrijk dat uw bedrijf over de juiste materialen beschikt voor crisissituaties én dat uw bedrijfsnoodplan op orde is. Een specialist op het gebied van bedrijfsveiligheid, Calm Veiligheidsadviesbureau, helpt u graag met het opstellen van de huidige gang van zaken en adviseert u meteen hoe u de veiligheid in uw bedrijf nóg beter kunt maken.

Houd uw BHV kennis op peil met behulp van een bureau uit Tilburg

Moeten er binnen uw bedrijf mensen aangewezen worden voor het volgen van een BHV cursus? Dit zijn de personen die in een noodsituatie weten hoe ze dienen te handelen. Daarom is het verplicht om jaarlijks een herhalingscursus te volgen. Voor het volgen van deze cursus, kunt u terecht bij Calm Veiligheidsadviesbureau. Deze BHV cursus kunt u volgen in Tilburg, maar het is ook mogelijk de cursus binnen uw bedrijf te laten plaatsvinden. Tijdens deze herhalingscursus worden de basisonderdelen van BHV nogmaals behandeld en wordt er vervolgens alles verteld over de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Door elk jaar een herhalingscursus te volgen blijft uw NIBHV diploma geldig én weet u zeker dat uw BHV kennis up to date is.

BHV en vele andere cursussen te volgen bij een bureau in Tilburg

Om uw medewerkers en klanten een veilige (werk)omgeving te garanderen, dient u goed voorbereid te zijn om diverse noodsituaties. Daarom is het verplicht dat een aantal werknemers in het bezit zijn van een BHV certificaat. Ga deze BHV cursus volgen bij Calm Veiligheidsadviesbureau. Naast de BHV cursus, kunt u bij dit bureau in Tilburg ook terecht voor diverse andere cursussen om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Denk hierbij aan een VCA en EHBO cursus. Ook helpt dit bedrijf u met het uitvoeren van ontruimingsoefeningen, zodat al uw medewerkers precies weten wat ze moeten doen in het geval er brand uitbreekt of er zich een andere noodsituatie voordoet.

 

© 2019 Ferreavalves | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.