Close

Weinig tijd? Bestel nieuwe Meindl schoenen in de webshop van de specialist

Zie je het niet zitten om nog halsoverkop meerdere winkels in te duiken op zoek naar dé perfecte wandelschoenen? Of heb je daar eigenlijk geen tijd voor? Geen zorgen, bij In der Maur Beterlopenwinkel bestel je eenvoudig en snel Meindl schoenen in de webshop. Binnen 2 tot 4 werkdagen heb je de schoenen al binnen. Probeer de schoenen goed uit in huis, loop er bijvoorbeeld een paar keer goed de trap mee op en af. Door de specifieke bewegingen van je voeten weet je zeker of de pasvorm aansluit. Meindl schoenen hoeven niet ingelopen te worden, dus je bent meteen klaar om op pad te gaan!

Een hele nieuwe wereld gaat voor je open met je nieuwe Meindl Schoenen

Wil je het liefst dat je schoenen, zoals Meindl wandelschoenen, bij je op authentieke, ambachtelijke en traditionele wijze worden aangemeten? Dan ga je naar In der Maur Beterlopenwinkel. Deze premium dealer neemt uitgebreid de tijd voor het aanmeten van jouw nieuwe schoenen. Een schoenconsulent neemt gratis een digitale voetenscan bij je af voor een optimaal resultaat. Het innovatieve karakter van de schoen zorgt dat je kilometer na kilometer op wolken loopt. Ben je op zoek naar wandelschoenen die niet alleen functioneel zijn, maar er ook stijlvol uitzien aan je voet? Met de collectie van Meindl gaat er een wereld voor je open!

Een ruim assortiment Meindl schoenen bij de specialist

Wil je nieuwe wandelschoenen aanschaffen? Die vind je zeker in het ruime aanbod van In der Mauer Beterlopenwinkel. Hier vind je Meindl schoenen in de categorieën A, A/B en B, van vlakke ondergrond tot aan steilere paden. De profielzolen van de Meindl schoenen zorgen ervoor dat je niet uitglijdt. Kies tussen een Gore-Tex of lederen binnenvoering, net wat je het fijnst vindt lopen. De schoenen met Gore-Tex zijn 100% waterdicht, waardoor je voeten droog blijven als je op modderige paden loopt. Ga je op vakantie? Dan is de Meindl Capri sandaal een heerlijk alternatief voor je wandelschoenen!