Close

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een laadpaal bij uw bedrijf of thuis?

Wanneer u een New Motion laadpaal wilt, wilt u op voorhand graag weten wat de kosten om een laadpaal te laten plaatsen zijn. Gelukkig vraagt u bij een specialist als Charge Pro alle informatie gemakkelijk op. Lijkt het u wat en wilt u dan daadwerkelijk publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen? Dan adviseert de specialist u ook graag. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor de locatie van de laadpalen, maar ook over de beschikbaarheid van de laadpalen. Ook vertelt de specialist u alles over de verschillende voordelen voor zakelijke klanten, en de voordelen van het laten plaatsen van laadpalen voor particulieren.

Waarom publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen?

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan het installeren van publieke laadpunten. Als bedrijf creëert u door de plaatsing van bijvoorbeeld de AdPower 140 of de New Motion laadpaal, beide laadpalen van Charge Pro, een meerwaarde voor uw klanten. Omdat zij langer bij uw bedrijf (in het winkelcentrum, de bioscoop of evenementencentrum) kunnen verblijven, genereert u een hogere omzet. Maar er is meer. Zo worden de kosten voor elektriciteit vergoed wanneer u een laadpaal laat plaatsen. Daarnaast is het milieuvriendelijk en duurzaam. De specialist levert, installeert én monteert de laadpalen ook nog eens kosteloos en voorziet ze zelfs van onderhoud wanneer dat nodig is.

Vind de New Motion laadpaal of andere publieke laadpunten bij u in de buurt met de app

Heeft u een elektrische wagen? En bent u op zoek naar laadpunten in uw omgeving? Hoe zorgt u ervoor dat u altijd direct een laadpaal vindt, zelfs wanneer u in een voor u onbekende omgeving bent? U kunt laadpalen laten plaatsen op de door u gewenste plek. Bijvoorbeeld de AdPower 140 of de New Motion laadpaal van Charge Pro. Maar nog gemakkelijker is het dat u met de New Motion app gemakkelijk het overzicht heeft van publieke laadpunten. Met deze app heeft u binnen no-time inzicht in de beschikbaarheid en de laadsnelheid van laadpalen en de kosten van het laten plaatsen van een laadpaal.