Close

Waarvoor ga jij Stock Music gebruiken?

Bij het kijken van een film valt het je vast wel eens op dat er muziek op de achtergrond speelt. Dit is bewust gedaan om de scene goed over te laten komen. Het gebruik van deze Stock Music wordt over het algemeen veel toegepast als achtergrondmuziek onder een dialoog of voice-over. In het assortiment van Earforce vind je ook Stock Music die geschikt is voor het bepalen van een sfeer, zoals gespannen, vrolijk of romantisch. Maar ook het benadrukken van een boodschap doe je met muziek. De setting van een film of video wordt kracht bijgezet met specifieke muziek die de locatie identificeert. Denk bijvoorbeeld aan flamenco muziek op een plein in Spanje. Als deze soorten Stock Music vind je in het assortiment van Earforce.

Maak jouw podcast nog beter met Stock Music

Ontwikkel jij tijdens je dagelijkse werkzaamheden of als hobby veel media? Dan kan het zijn dat je daarvoor muziek nodig hebt, bijvoorbeeld voor onder een podcast. Voor de muziek die je gebruikt moet je vaak rechten betalen. Deze kosten lopen al snel hoog op. De toepassing van Stock Music lost dit op. Dit is een manier om kosten te besparen en je behoudt de kwaliteit van de muziek. Bij Earforce beschikken ze over een grote en diverse collectie Stock Music. Jij betaalt een klein bedrag aan de maker van het nummer. En de toepassing van de muziek geeft jouw podcast net dat extra zetje om hem nog beter over te laten komen op de luisteraar.

Deze componist regelt jouw Stock Music

Heb je altijd al gewild dat de muziek voor onder jouw video speciaal door een componist is geschreven en gecomponeerd? Dan ga je langs bij een professioneel die de beschikking heeft over een eigen studio. Dit bedrijf is Earforce en de muziek die zij maken is Stock Music. Wellicht dat je wel eens van gebruiksrecht hebt gehoord bij de toepassing van muziek in een reclame of video. Dit houdt in dat je een behoorlijk bedrag betaald aan de maker van het nummer. Met de Stock Music van Earforce is dit bedrag aanzienlijk lager. Bovendien wordt het speciaal voor jou geschreven. Wanneer schakel jij deze specialist om een nummer te componeren?