Ferreavalves
Image default
Aanbiedingen

Waar vind je brievenbussen in de aanbieding?

Is je buiten brievenbus kapot en wil je deze vervangen voor een nieuw exemplaar? Dan wil je daar natuurlijk niet teveel geld aan uitgeven. Echter wil je natuurlijk ook wel enige keus hebben. Een blauwe brievenbus bij een huis met zwarte kozijnen is namelijk niet echt een goede match. Maar waar vind je nou brievenbussen te koop voor niet al te veel geld en waar je dus ook nog keuze hebt in model en kleur?

Waar brievenbussen in de aanbieding?

Onze zoektocht ging langs verschillende bedrijven in tuinaccessoires en doe het zelf zaken. We kwamen tot de conclusie dat ze in dit soort bedrijven wel wat brievenbussen verkopen. Maar dat de keuze niet reuze is. Daarnaast zijn de modellen die we zagen ook niet echt goedkoop te noemen. Dus gingen wij verder op zoek op internet. Daar is namelijk veel meer keuze! We kwamen in eerste instantie uit bij Bol.com, maar zagen dat wederverkopers hun prijzen daar gemiddeld toch hoger hebben liggen omdat ze een bepaald percentage moeten afdragen aan Bol. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Brievenbuswebshop. Een Nederlandse webwinkel dat alleen maar brievenbussen verkoopt. Oja, ze verkopen nog iets, huisnummers. Trouwens best handig om beide items in één koop te kopen.

Brievenbuswebshop vs Bol.com

De prijzen op Bol.com liggen vrij hoog doordat wederverkopers dus dat extra percentage dat ze aan Bol verschuldigd zijn, erbij optellen. Bij Brievenbuswebshop zit je direct bij de verkoper zelf en zien we dat de brievenbussen veel betaalbaarder zijn. Bovendien zijn ze netjes gesorteerd op rvs, kunststof, pakketbrievenbus, brievenbus met palen en huisnummers. Ook hebben ze een showroom waar je dus elk model live kunt bewonderen. Best prettig als je een hele dure bus wilt aanschaffen. De levering van beide webshops is overigens gelijk aan elkaar. Het ligt een beetje aan de verkoper die je op Bol.com treft, maar de meeste leveranciers leveren direct uit zodat je de volgende dag je pakketje al thuis kunt ontvangen. Conclusie: Wil je goedkoop een brievenbus scoren? Ga dan direct naar de verkoper en bespaar geld.