Close

Voorkom gezondheidsproblemen met een allergenen analyse

Voedselallergieën zijn moeilijk te behandelen. Daarom is het belangrijk te weten of er eventuele stoffen in uw producten zitten waar mensen allergisch voor kunnen zijn. Schakel daarom Mérieux NutriSciences in voor een allergenen analyse. Dit bedrijf biedt een kwalitatieve en kwantitatieve testdienst voor voedselallergenen met geavanceerde technologieën. Denk hierbij aan PCR, ELISA en LC-MS / MS. Deze onderzoeken worden altijd volgens de voedselveiligheid wetgeving uitgevoerd. Daarnaast is dit bedrijf u ook graag van dienst voor tal van andere testen, zoals een onderzoek naar allergenen in voedingsmiddelen.

Een breed aanbod aan onderzoeken, zoals een salmonella onderzoek

Voor een gegarandeerde voedselveiligheid is het belangrijk voedingsmiddelen te testen voordat ze de markt opgaan. Maar welke partij kan deze testen voor u uitvoeren? Natuurlijk de specialisten van Mérieux NutriSciences. Dit bedrijf voert diverse analyses uit, zoals een allergenen analyse en analyse waarbij Listeria monocytogenes en gisten worden toegepast. Daarnaast schakelt u dit bedrijf ook in voor verschillende onderzoeken, zoals een microbiologisch, chemisch of salmonella onderzoek. Met mee dan 50 jaar ervaring in het werken met toonaangevende voedingsmiddelenbedrijven, bent u verzekerd van betrouwbare en professionele onderzoeken. Laat uw onderzoek of analyse of uitvoeren in 22 landen, zoals Australië, China, Mexico en Zuid-Afrika. Maar ook in Nederland zijn de specialisten u graag van dienst.

Onderzoeken, zoals een salmonella onderzoek, laat u over aan een gespecialiseerd bedrijf

Voedselveiligheid is in veel sectoren een hot item. Goede tests zijn dan belangrijk. Laat dit daarom over aan een expert. De professionals van Mérieux NutriSciences staan klaar om voedingsmiddelenbedrijven te ondersteunen. Denk hierbij aan het ontwikkelen en invoeren van protocollen op het gebied van voedselveiligheid die in overeenstemming zijn met de geldende voedselveiligheid wetgeving. Daarnaast schakelt u deze gespecialiseerde partij ook in voor diverse analyses, zoals een allergenen analyse en analyse met listeria monocytogenes. Ook verzorgt dit bedrijf verschillende onderzoeken zoals een salmonella onderzoek. Waar u ook gevestigd bent, overal ter wereld biedt Mérieux NutriSciences analyses, audits, advies, training en onderzoek.