Close

Uw nieuwe interieur staat op u te wachten bij de groothandel

Gaat u uw huidige interieur vervangen? Komt dit omdat uw huidige meubelen versleten zijn of juist omdat u graag nieuwe meubelen wilt aanschaffen? Wat uw reden ook is, uw nieuwe interieur vindt u bij de groothandel in Eindhoven. In het assortiment van prachtige meubels en accessoires van ADC Guntlisbergen vindt u klassieke, antieke en moderne meubelen. Door meer dan 50 jaar ervaring en een oog voor bijzondere meubelen vindt u bij deze groothandel gegarandeerd het interieur dat u zoekt. Wilt u bijpassende decoratie van de groothandel? Ook dan bent u bij hen aan het juiste adres. Alle meubelen en decoratie bekijkt u in het echt in de 15.000 m² grote showroom.

Creëer een uniek interieur met de meubelen van een groothandel   

U heeft graag dat uw interieur er prachtig uitziet, omdat dit een weerspiegeling is van uw unieke persoonlijkheid. Hierbij kan het gaan om een strakke moderne inrichting of juist een interieur vol met prachtige vintage meubelen. ADC Guntlisbergen heeft alles wat u zoekt. Met een showroom van meer dan 15.000 m² aan interieur kunt u zich bij deze groothandel uren laten inspireren door alle unieke meubelen en bijpassende decoratie. Alles is zo opgesteld dat u telkens wordt verrast door unieke combinaties. Zoekt u iets specifieks, maar kunt u het niet vinden? Dan is deze specialist altijd bereidt om voor u een passend alternatief te vinden.

Bij de groothandel koopt u onder andere reproductie decoratie

Voor nieuwe meubelen of decoratie gaat u liever naar een groothandel waar u een betrouwbare, goedkopere prijs betaald, dan dat u de volle mep moet neerleggen. Bij ADC Guntlisbergen, de groothandel in decoratie en interieur, vindt u de prachtigste reproductie artikelen. Deze stralen kwaliteit uit en bevatten alle kenmerken van een origineel. Bent u benieuwd naar wat deze specialist aanbiedt? Breng dan een bezoek aan de showroom vol met interieurartikelen en ideeën van deze groothandel in decoratie in Eindhoven. Wilt u enkel decoratie bestellen? Dan kunt u dat eenvoudig doen via de webshop. Kies uw favoriete artikel, betaal veilig en laat het bezorgen naar een adres van uw keuze. Zo bestelt u onbezorgd reproductie decoratie vanuit uw luie stoel!

 

© 2019 Ferreavalves | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.