Close

Uw dubbele frietpan bestelt u bij de specialist

Een heerlijk gerecht is niet compleet met een portie frietjes. Of u nu een lekkere schnitzel, burger of lapje vlees serveert, heerlijke Vlaamse frieten mogen aan deze maaltijd niet ontbreken. Die bakt u het beste met een dubbele frietpan. Zo’n frietpan is groot, maar tegelijkertijd ook handig in het gebruik. In een mum van tijd bakt u de lekkerste frietjes en uiteraard ook heerlijke snacks voor tijdens de borrel. Waar koopt u de dubbele frietpan? Bij Bonnewits Horeca vindt u diverse modellen. Daarnaast vindt u een ruim assortiment aan ander horeca-apparatuur, waaronder koel- en vriesapparatuur, vaatwassers, klein keukenapparatuur en de pizza houtoven.

Installatie van de pizza houtoven laat u over aan de specialist

Bent u al jaren op zoek naar een prachtige oven om uw pizza’s zelf in te bereiden? Schaf dan direct uw pizza houtoven bij Bonnewits Horeca aan! Maar hoe zorgt u dat u apparaat ook werk? Geen zorgen, de specialist levert de oven af én zorgt voor installatie van de oven. Zo kunt u deze direct gebruiken, zowel thuis als in uw eigen pizzeria, restaurant of andere eetgelegenheid. Bent u daarnaast nog op zoek naar andere producten voor thuis of voor in uw horecagelegenheid? De specialist biedt een zeer ruim assortiment. Zo schaft u bijvoorbeeld ook uw dubbele frietpan gemakkelijk aan.

Heerlijke pizza’s bereiden met de pizza houtoven

Altijd al de lekkerste pizza’s in uw restaurant willen serveren? Dan schaft u een pizza houtoven aan bij de specialist, namelijk Bonnewits Horeca. De pizza houtoven is speciaal geschikt om buiten te gebruiken, en het is dus een fantastische toevoeging op uw keuken in de zomermaanden! De oven is multifunctioneel: u kunt ermee grillen, bakken, roken en barbecueën. Doordat de pizzaoven een ingebouwde schoorsteen heeft, is er een ideale luchtcirculatie. Op die manier blijft de unieke smaak van de producten die u erop klaarmaakt, behouden. Zo levert u uw gasten écht iets unieks. Benieuwd naar de andere producten van Bonnewits Horeca? U kunt ook terecht voor bijvoorbeeld een dubbele frietpan, warmhoudapparatuur en afzuiging.