Ferreavalves
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel een hoger veiligheidskundige en verbeter de veiligheid binnen uw bedrijf

Veiligheid is essentieel binnen een organisatie. U wilt tenslotte dat uzelf en uw medewerkers zich veilig voelen. Wilt u graag de veiligheid binnen uw bedrijf verbeteren, maar heeft u zelf geen idee waar u op moet letten en met welke aspecten u rekening moet houden? Dan is het verstandig om een hoger veiligheidskundige in te schakelen die u hierbij kan helpen. Bij Penta Advies Groep kunt u terecht voor een hoger veiligheidskundige die flexibel is en direct voor u aan de slag kan. Hogere veiligheid zorgt ervoor dat er minder ongelukken plaatsvinden op de werkvloer en heeft nog veel meer andere voordelen. Bent u benieuwd wat een hoger veiligheidskundige van Penta Advies Groep voor u kan betekenen? Lees dan verder.

Een hoger veiligheidskundige helpt u op verschillende vlakken

Een hoger veiligheidskundige van deze specialist kan u op verschillende vlakken verder helpen op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Hierbij kunt u denken aan het verbeteren van arbeidsomstandigheden. Dit heeft weer effect op het ziekteverzuim binnen uw bedrijf. Dit zal namelijk ook flink terugnemen. Een hoger veiligheidskundige stelt samen met u een praktisch plan op zodat u de veiligheid binnen uw bedrijf verbetert en voldoet aan de in Nederland geldende procedures en wetten. Door het inschakelen van een specialist van Penta Advies Groep weet u zeker dat u ervaring en kwaliteit in huis haalt. Zij zijn bekend met diverse praktijksituaties en weten precies waar u aan moet voldoen. Hier geven ze u ook graag advies over.

Neem contact op voor het verbeteren van de veiligheid

Wilt u graag de veiligheid binnen uw bedrijf verbeteren en bent u geïnteresseerd in het inschakelen van een hoger veiligheidskundige van deze specialist? Dan kunt u altijd contact met hen opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden. Voordat ze aan de slag gaan, bekijken ze eerst naar de huidige situatie en onderzoeken ze ook de mensen die binnen het bedrijf werken. Ook kunt u uw wensen en problemen aan hun doorgeven zodat u zeker weet dat het goed opgelost wordt.