Close

’s Winters ook altijd last van koude voeten? Vloerverwarming is de uitkomst!

Zodra u koude voeten heeft, heeft u het zelf waarschijnlijk ook koud en dan is het lastig om weer warm te worden. Herkent u dit? En helpen kleedjes, pantoffels of dikke sokken ook niet? Dan kan vloerverwarming van 123Vloerverwarming een uitkomst voor u zijn. In tegenstelling tot radiatoren, waarbij de warmte direct de lucht in wordt gestraald, loopt u bij vloerverwarming tijdens de wintermaanden altijd op een warme vloer. Hierdoor heeft u binnen een handomdraai warme voeten. Bovendien wordt de rest van de ruimte goed verwarmd. Hoe dat kan? Vloerverwarming geeft gelijkmatige warmte af. Het zorgt ook nog eens voor een comfortabele sfeer in uw woning. Ideaal, nietwaar?

Kies voor een beter milieu en bespaar op uw energierekening met vloerverwarming

Vindt u het ook belangrijk dat verwarming energiezuinig is? Omdat het beter is voor het milieu, maar ook omdat u dit merkt in uw portemonnee? Daarom bent u op zoek naar een energiezuinige manier van verwarming. Bekijk dan de mogelijkheden van 123Vloerverwarming. Met vloerverwarming bespaart u 6% tot wel 12% op uw energie. Daarnaast wordt warmteverlies van leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit resulteert in een lagere energierekening. Het is een flinke investering, maar het betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. Bovendien draagt u een steentje bij aan het milieu. Wat wilt u nog meer?

Wist u dat er meerdere varianten vloerverwarming verkrijgbaar zijn?

Doorgaans denken consumenten dat er slechts één variant van vloerverwarming verkrijgbaar is. Dat is echter helemaal niet het geval. Bij 123Vloerverwarming zijn verschillende soorten vloerverwarming verkrijgbaar. Zo past de ene variant vloerverwarming voor uw bedrijfspand of woning beter dan de ander. Zo past een droogsysteem bij u als uw woning beschikt over een houten balkenlaag met houten vloeronderdelen. Vloerverwarming in matten is geschikt voor uw woning als er alleen nog maar een ruwe betonvloer ligt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om vloerverwarming te laten infrezen. Welke vorm van vloerverwarming het best bij u past? De specialisten van 123Vloerverwarming voorzien u van persoonlijk advies.