Ferreavalves
Image default
Industrie

Ontdek de mogelijkheden van gietaluminium bij deze specialist

Bent u op zoek naar een specialist in aluminium gieten en gietaluminium lassen? Perla AluCast is het bedrijf dat u nodig heeft voor het beste resultaat. Zij zijn al sinds 1994 gespecialiseerd in aluminium gieten en hebben in het verleden al vele succesvolle projecten afgerond. Dit bedrijf streeft iedere keer weer naar kwalitatief hoogwaardige gietstukken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De scherpe prijzen voor kwalitatief hoogwaardig materiaal garanderen hun specialisten door een efficiënte manier van werken en het gebruik van het beste materiaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die zij bieden met aluminium gieten en gietaluminium lassen? Lees dan verder en informeer bij de experts van Perla AluCast in Sliedrecht.

Totaalservice op het gebied van aluminium gieten

Het realiseren van gietaluminium is slechts een klein deel van een heel proces. Door de ervaring die de specialisten van Perla AluCast hebben opgebouwd, weten zij raad met ieder totaalproject. Zij staan u bij gedurende het hele proces, vanaf het eerste idee tot de laatste afwerking. Of u nu slechts een concept heeft of reeds een volledige technische tekening: bij dit bedrijf bent u altijd in goede handen. Bepaalde stappen in het proces bieden zij bovendien kosteloos aan, ongeacht of u wel of geen vaste klant bent. Bij het aluminium gieten en gietaluminium lassen maken de specialisten van Perla AluCast gebruik van moderne technieken en verschillende soorten matrijzen. Deze matrijzen worden door henzelf vervaardigd, maar ze passen ook bestaande soorten aan. U geniet dus van een scala aan mogelijkheden!

Altijd een oplossing voor uw project

Wanneer u aluminium wilt laten gieten of gietaluminium wilt laten lassen, kunt u dus uitstekend terecht bij dit gespecialiseerde bedrijf. Mochten zij de benodigde werkzaamheden onverhoopt niet kunnen uitvoeren in hun eigen gieterijen, dan besteden zij het werk uit aan gieterijen in binnen- en buitenland. Bezoek de website van Perla AluCast en ontdek wat dit bedrijf voor u kan betekenen.