Close

Nauwkeurige uitvoering van een borstvergroting bij privékliniek dichtbij Antwerpen

Staat u op het punt om een borstvergroting te laten uitvoeren? Kies dan voor de goede zorg van een privékliniek. Hier geniet u namelijk van heel wat voordelen. Zo is Mediclinic, nabij Antwerpen, gespecialiseerd in het uitvoeren van een realistische borstvergroting of andere esthetische ingrepen. U heeft tijdens het gehele traject van de borstvergroting, van het consult tot het verwijderen van hechtingen en controles, dezelfde arts. Hierdoor bouwt u een vertrouwensband op en wordt de afstand tussen u en de plastisch chirurg kleiner. Daarnaast worden alle ingrepen uitgevoerd in een steriele operatiezaal waardoor er een kleine kans is op infectie. Bovendien beschikt het dichtbij Antwerpen gelegen Mediclinic over de modernste apparatuur voor het uitvoeren van een borstvergroting.

Voorafgaand aan borstvergroting vindt er een uitgebreid consult plaats

Vooraleer de plastische chirurg de ingreep uitvoert, zijn er een aantal stappen die u moet doorlopen. Voorafgaand aan de borstvergroting vindt er bij Mediclinic, nabij Antwerpen, een uitgebreid informatiegesprek plaats met de plastisch chirurg. Gedurende dit consult stelt de plastisch chirurg u diverse vragen. Dit zijn vragen over uw medische achtergrond, maar ook vragen over uw fysieke gesteldheid komen aan bod. U vertelt de plastisch chirurg zo uitgebreid en eerlijk mogelijk over uw wensen en verwachtingen van de borstvergroting bij deze kliniek in de buurt van Antwerpen. Waarom dat moet? Zo kan de chirurg duidelijk aangeven wat wel en wat niet haalbaar is. De plastisch chirurg neemt de ingreep grondig met u door en geeft aan wat u mag verwachten van het eindresultaat. Daarnaast gebeurt er een nauwkeurige opmeting bij Mediclinic en wordt u geïnformeerd over de implantaten en de mogelijkheden die u heeft.

Meer dan alleen een borstvergroting bij privékliniek nabij Antwerpen

Bij Mediclinic, gevestigd in de buurt van Antwerpen, is het mogelijk om diverse esthetische ingrepen op een nauwkeurige manier te laten uitvoeren. Voor vrijwel alle plastische ingrepen bent u hier aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een borstlift, tepelcorrectie, borstverkleining en borstreconstructie. Ook een plastische ingreep aan uw hoofd en lichaam is mogelijk. Daarnaast behoren ook esthetische dermatologie, zoals een rimpelbehandeling of definitief ontharen, medische wellness, oogheelkunde en gynaecologie tot de mogelijkheden. Iedere ingreep, zoals een borstvergroting, wordt in deze privékliniek nabij Antwerpen veilig uitgevoerd. Overigens bestaat de infrastructuur van Mediclinic over hypermoderne apparatuur en staat menselijk contact met de patiënt centraal.