Close

Milieuvriendelijk energie opwekken met de Globe en PRDS valve regelkleppen

De meeste energie wordt nog altijd vervaardigd uit olie. Maar de olievoorraad begint op te raken en het opwekken hiervan is ook niet goed voor het milieu. Ook heeft de olieproductie te maken met speculatie en is deze aan economische malaise onderhevig. Gelukkig bent u niet geheel afhankelijk van de olieproductie. Met de Globe en PRDS valve regelkleppen kan er kolenvergassing plaatsvinden, waarbij steenkool of bruinkool wordt vergast tot synthesegas. Dit kan worden omgezet in synthetisch brandstof. Ook kan synthesegas direct worden verstookt. Deze specialist helpt u graag aan het juiste type regelklep voor ieder productieproces.

Kies voor een Globe of PRDS valve regelkleppen van de specialist

Von Rohr ARCA is de meest innovatieve producent van PRDS en Globe valve regelkleppen en heeft vele jaren ervaring. Deze kunnen op vele manieren gebruikt worden. Op deze manier gaan uw productieprocessen altijd door, onder alle omstandigheden. Bij deze specialist bent u altijd verzekerd van uitstekende oplossingen, aangeboden inclusief uitmuntende service. Deze komt voort uit fantastische service en innovatie. Er zijn veel verschillende soorten regelkleppen, zoals de typen Globe en PRDS valve van Von Rohr ARCA. Heeft u advies nodig voordat u een keuze maakt? Neem dan contact op met deze ervaren specialist. De vriendelijke medewerkers staan u graag te woord. Zo draaien uw fabrieken altijd door!

Milieuvriendelijk produceren met de Globe en PRDS valve regelkleppen 

Al sinds de jaren ’80 wordt zonnewarmte gebruikt voor het opwekken van energie. Dit kan door middel van twee methoden. Dit kan met waterverdamping of door het opwekken van energie uit zonnewarmte door middel van een transportvloeistof, zoals olie of zout. Deze gaat door een warmtewisselaar, die ervoor zorgt dat er energie wordt opgewekt. Het gebruik van beide methoden zorgt voor de zekerheid van energieopwekking, maar deze productieprocessen moeten wel gescheiden blijven. In dit geval bieden de Globe en PRDS valve regelkleppen van Von Rohr ARCA uitkomst voor het regelen en controleren van vloeistof- en gasstromen. Voor persoonlijk advies en duidelijke uitleg neemt u contact op met de specialisten die altijd voor u klaar staan.

© 2019 Ferreavalves | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.