Close

Maak bedrijfsbeslissingen gemakkelijker met SAP BO Migratie

U wilt het nemen van bedrijfsbeslissingen gemakkelijker maken. Dit hoeft echter helemaal niet moeilijk te zijn. Beslissingen voor uw bedrijf worden genomen op basis van data. Door een SAP BO Migratie traject in te gaan, organiseert u uw data en geeft u deze weer in een duidelijk overzicht. Deze duidelijke weergave van uw data, maakt het nemen van bedrijfsbeslissingen gemakkelijker. U kunt echter nog een stapje verder gaan: maak gebruik van Business Analytics. Hierdoor heeft u een duidelijk overzicht in uw bedrijfsprocessen en vergaart u meer kennis over wat er speelt binnen uw bedrijf en binnen uw werkveld. Op basis hiervan maakt u verantwoordelijke en betrouwbare beslissingen om zo de best mogelijke resultaten te halen met uw onderneming. 

Is SAP BO Migratie iets voor u? Laat u adviseren door de specialist

Door de kiezen voor het traject, profiteert u automatisch van diverse voordelen. Kent u ze al? Het SAP BO Migratie traject levert voordelen op voor elke ondernemer. U heeft meer inzicht in de data van uw onderneming, waardoor u efficiënter en eenvoudiger werkt. Dat is echter nog maar een van de vele voordelen die u ervaart wanneer u kiest voor SAP BO Migratie. Een specialist op dit gebied, Golden Query, vertelt u vaak alles over de voordelen die SAP BO Migratie biedt voor uw persoonlijke situatie. Twijfelt u of SAP BO Migratie iets voor u is? Of wilt u graag meer weten over het nieuwe dashboard en de mogelijkheden die het met zich meebrengt? Neem gerust contact op met de specialist voor een antwoord op al uw vragen.

Zo gaat het SAP BO Migratie traject in zijn werk

Wellicht wilt u meer weten over Migratie van Business Objects. Neem daarvoor contact op met de professionals. Overweegt u om met uw bedrijf een SAP BO Migratie traject in te gaan? Dan is het handig om van tevoren exact te weten wat u hiervan kunt verwachten. Bij een specialist genaamd Golden Query kunt u daarom altijd rekenen op een vaste professionele aanpak. Dit begint met het inventariseren van de huidige omgeving. Tijdens deze fase wordt inzichtelijk welke objecten moeten worden gemigreerd. Op basis hiervan stelt de specialist een projectplan op en gaat het migratie traject van start. Na de migratie ontvangt u altijd een uitgebreid advies over de eventuele vervolgstappen, zoals een optimalisatie van de rechtenstructuur of een advies over het vertalen van de informatiebehoefte naar een SAP BO dashboard.