Ferreavalves
Image default
Dienstverlening

Laat uw rijbewijskeuring in Eindhoven uitvoeren bij deze praktijk

Moet u uw rijbewijs laten verlengen voor vijf jaar en moet u hiervoor eerst een medische keuring laten uitvoeren door een arts? Voor een betrouwbare en vlotte rijbewijskeuring in Eindhoven en omgeving kunt u beroep doen op de expertise van MJRM Keunen Huisarts. Een gecertificeerde arts van deze praktijk in Eindhoven onderzoekt daarbij of u nog steeds in staat bent om op veilige wijze zelfstandig een auto te besturen. Dat is elke vijf jaar vereist als u 75 jaar of ouder bent, of wanneer u lijdt aan bepaalde medische aandoeningen. Laat u een rijbewijskeuring niet uitvoeren? Dan kan uw rijbewijs niet worden verlengd en verliest u het recht om met de auto te rijden. Daarom is het dus belangrijk dat u tijdig een rijbewijskeuring laat uitvoeren.

Grondige medische keuring

Omdat een rijbewijskeuring moet bepalen of u nog steeds geschikt bent om een voertuig te besturen, voert de arts van MJRM Keunen Huisarts in Eindhoven een grondig onderzoek uit. Dit onderzoek neemt ongeveer 20 minuten in beslag en beoordeelt zowel uw mentale als lichamelijke toestand. Om uw lichamelijke toestand te boordelen, onderzoekt de arts het functioneren van uw bene, armen en wervelkolom. Verder wordt uw bloeddruk gemeten en uw bloed getest op diabetes. Ook uw gezichtsscherpte wordt daarbij getest, zonder en met bril als u deze draagt. Neem deze dan ook zeker mee naar het onderzoek! Als u contactlenzen draagt, dient u overigens ook een bewijs van de sterkte van uw lenzen mee te nemen.

Maak vandaag nog een afspraak!

Moet u een rijbewijskeuring laten uitvoeren en woont u in Eindhoven of omgeving? Maak dan snel een afspraak voor uw medische keuring bij MJRM Keunen Huisarts. Hier kunt u snel terecht voor uw keuring. Als u belt voor 9:30u tussen maandag en vrijdag, kunt u zelfs dezelfde dag nog op afspraak komen. De praktijk is geopend elke werkdag tussen 8:00 en 16:00 uur. Naast een rijbewijskeuring, kun u bij deze praktijk in Eindhoven natuurlijk ook terecht voor andere medische vragen en problemen. Ga snel naar de website; daar vindt u het telefoonnummer dat u moet bellen voor een afspraak.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/