Close

Laat snel en professioneel biofilm verwijderen

Biofilm is een vervelende bijkomstigheid binnen uw bedrijf. Wanneer u last heeft van deze laag micro-organismen in bijvoorbeeld uw waterleidingen, tanks of luchtfilters, vormt er een laag slijm op het oppervlak van uw machine of apparaat. Hierdoor kunnen gevaarlijke bacteriën zichzelf eenvoudig vermenigvuldigen, wat vervelende gevolgen met zich meebrengt. Aqua-engineering heeft voor u de oplossing om biofilm doeltreffend te verwijderen. Met behulp van NEUTHOX® wordt het verwijderen van biofilm kinderspel. Deze bewezen en effectieve methode laat biofilm in uw bedrijf als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zorg ervoor dat biofilm bij u geen schijn van kans maakt en schakel de professionele hulp in van Aqua-engineering.

De voordelen als u op tijd biofilm laat verwijderen

Heeft u een eigen bedrijf en maakt u tijdens het bedrijfsproces gebruik van bijvoorbeeld koeltorens of tanks met vloeistoffen? Zorg er dan altijd voor dat u biofilm op tijd laat verwijderen en voorkom problemen. Door de slijmlaag die biofilm produceert, kan het voorkomen dat waterleidingen zelfs gedeeltelijk dichtslippen, met alle vervelende gevolgen van dien. Vooral in luchtfilters en ventilatiefilters komen de micro-organismen vaak voor. Vergelijk de biofilm in uw industriële bedrijf als tandplak op uw tanden. Tandplak tast uw tanden aan, zorgt voor verkleuring en brengt nare geuren met zich mee. Voorkomen is in dat geval beter dan genezen. Hetzelfde geldt voor het verwijderen van biofilm. Aqua-engineering zorgt ervoor dat uw bedrijfsproces optimaal blijft presteren en verwijdert de micro-organismen zodat ze geen schijn van kans meer maken.

Op deze effectieve manier laat u het best uw biofilm verwijderen

Wanneer u last heeft van biofilm, is het verstandig om dit zo snel mogelijk te laten verwijderen.  Schakel daarom de hulp in van Aqua-engineering en kom binnen een kort tijdsbestek van biofilm af. Met behulp van NEUTHOX® wordt de biofilm binnen enkele milliseconden al afgebroken. Op die manier kiest u voor een schoon resultaat en maken de bacteriën in het slijm van de biofilm, geen schijn van kans meer. Zorg ervoor dat uw fabriek op volle toeren blijft draaien en laat op een professionele manier biofilm uit uw machines en apparaten verwijderen. Schakel de hulp van Aqua-engineering in en voorkom erger.

© 2019 Ferreavalves | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.