Close

Kom behalve zaagsel en voeders ook aanverwante producten kopen bij de deskundige

U bent niet alleen bezig met het voeren van uw dieren. U wilt ook dat ze een fijn leven hebben. Dat kan ook met de producten van Gedizo. Zo kunt u grote hoeveelheden zaagsel kopen bij de expert. Maar daarmee bent u er nog niet. Wist u dat de specialist ook houtpellets te koop heeft, om uw stallen mee te verwarmen? Deze biobrandstof is duurzaam, 100% gemaakt vanuit natuurlijk hout en geeft een constante warmte af. Hiermee is het een van de meest stabiele milieuvriendelijke bio brandstoffen die er op de markt te verkrijgen zijn. 

Zaagsel en ander hoogwaardige diervoeder kopen bij de specialist

Gedizo verwerkt en verpakt al jarenlang allerlei diervoeders en producten om boerderijdieren te verzorgen. Deze producten leveren zij aan boeren over de hele wereld. Dit is begonnen met snijmais, maar tegenwoordig kunt u ook voor kippen lucerne en stro terecht bij de specialist in diervoeders. Er zijn verschillende soorten voer verkrijgbaar. Denk hierbij aan krachtvoer, ruwvoer en strooisels zoals zaagsel. Het zaagsel kunt u kopen in verpakkingen van 140 liter, die ongeveer 18 kilo wegen. De verpakking is gemaakt van 100% recyclebare folie, om het milieu zo min mogelijk te schaden. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld varkens- en rundveehouderijen een steentje bijdragen aan het beschermen van het milieu. 

Hoogwaardige producten zoals zaagsel kopen in het hele land

Door heel Nederland kunt u de producten van Gedizo vinden. Bijvoorbeeld zaagsel kunt u kopen bij een dealer bij u in de buurt. Daarnaast zijn de hoogwaardige producten ook te koop in het buitenland. Dus heeft u plannen om te emigreren? Ook op uw boerenbedrijf in het buitenland gebruikt u de vertrouwde producten van Gedizo. Zo krijgen ook uw nieuwe dieren het beste voer, speciaal toegespitst op hun behoeften. Ook zorgt u ervoor dat de dieren op uw boerderij een comfortabel leven leiden, met de kwalitatieve strooisels en milieuvriendelijke brandstoffen voor in uw CV.