Close

Hoe wordt uw truck gewassen door de ervaren truckwash in Rilland en Roosendaal?

Bij Truckwash1 ziet uw truck er weer uit als nieuw. De medewerkers reinigen ieder voertuig grondig. Hoe dit proces in zijn werk gaat? Als u uw vrachtwagen naar ons toebrengt, starten we met het voorbehandelen. Dit wordt volledig met de hand gedaan in een van de wasboxen. Daarna wordt uw vrachtwagen gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel en behandeld met een beschermede waslaag, zodat vuil niet snel terugkeert. Na de grondige schoonmaak heeft uw eer een prachtige vrachtwagen om representatief bij uw klanten aan te komen. Ook de binnenkant laten reinigen? Kies dan voor de HACCP-schoonmaak van Truckwash 1.

Laat uw vrachtwagen schoonmaken bij de goed bereikbare truckwash

Met uw vrachtwagen rijdt u op wegen door heel Europa. Van Nederland naar Griekenland en weer terug. Als u uw vrachtwagen wilt laten schoonmaken is een goed bereikbare truckwash dus ideaal. Kies daarom voor een truckwash bij Truckwash 1, dé truckwash waar uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. Door de grootste zorg voor uw vrachtwagen en voor het beste eindresultaat zorgen de ervaren schoonmakers ervoor dat uw vrachtwagen de beste zorg krijgt. Is de binnenkant ook aan een reinigingsbeurt toe? Ook dat neemt deze specialist u graag uit handen.

Laat uw camper, bus, trailer of caravan schoonmaken bij de truckwash

Bent u gaan kamperen met uw caravan, maar heeft u helaas alleen maar regen gehad? Dan is uw caravan waarschijnlijk behoorlijk vies geworden. Truckwash 1 heeft voor u de oplossing. Bij deze ervaren wasserette bent u namelijk aan het juiste adres voor het laten schoonmaken van verschillende grote voertuigen. Of het nu een caravan, camper of een hele vrachtwagen is, de ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw voertuig er in een mum van tijd uitziet als nieuw. U vindt deze truckwash in zowel Roosendaal als Rilland naast de snelweg.