Close

Het beste resultaat bij product innovatie en product engineering

Bent u helemaal klaar om de markt te veroveren met een nieuw product? Weet u welke stappen u hiervoor moet realiseren? Bij product innovatie en product engineering is het ontwerp een belangrijke stap. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat het eindresultaat bestaat uit een goede combinatie van techniek en esthetiek. iDnA, een professioneel ontwerpbureau, helpt u bij het kiezen van het beste ontwerp. Uw ontwerp wordt vervolgens in een 3D-tekening gegoten en daarna wordt er een proefversie ontworpen. Bij elke stap is er een grondige analyse gedaan van de sterktes en de zwaktes van uw product met diverse testopstellingen. Zo wordt ook uw proefversie tot in de kleinste details uitgewerkt. U laat de pilootontwerpen ook altijd assembleren door de professionals van iDnA. Zo heeft u maar één partij nodig voor het gehele productieproces.

Krijg een subsidie voor uw product innovatie en product engineering

Ondernemen en innoveren gaan hand in hand. Maar wilt u graag uw concurrenten een stap voor zijn?. Om dit te realiseren wilt u graag de beste kennis en expertise in huis halen. Dit kunt u doen door een externe partner in te schakelen, zoals iDnA. Dit bedrijf helpt u graag bij elke stap van uw product innovatie en product engineering. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen bij het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO). Voorafgaand wordt er altijd een haalbaarheidsstudie opgesteld, waarin er wordt nagegaan of uw idee rendabel is. Hierbij geniet u van de jarenlange ervaring en technische kennis van iDnA. Vervolgens zorgt het ontwerpbureau voor de realisatie van uw idee.

Een genadeloze doorlichting door een externe partner bij product innovatie en product engineering

Klaar om de volgende stap in uw bedrijf te zetten? Bent u enthousiast over de plannen van uw bedrijf om meer in te zetten op product innovatie en product engineering? Liggen er al een aantal ontwerpen op tafel? Dan is het belangrijk dat er voor het beste ontwerp gekozen wordt. Hierbij is het een goed idee om de kennis en ervaring van een ontwerpbureau als iDnA in te schakelen. Deze professionals zorgen voor een kritische toetsing en evaluatie bij elke stap van het proces. Sterkteberekeningen en testmodellen brengen soms nieuwe elementen aan het licht, waar u vervolgens weer op kunt inspelen. Zo heeft u op het einde van het traject altijd het best mogelijke product.