Ferreavalves
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een tijdregistratiesysteem dat eenvoudig en handig is

Bent u op zoek naar een tijdregistratiesysteem dat zorgt voor minder kosten en meer controle? Dan bent u bij het professionele bedrijf EasySecure helemaal op de juiste plek. De specialisten van dit bedrijf hebben innovatieve systemen bedacht voor de tijdregistratie van uw werknemers. Zeg vaarwel tegen een omslachtig en slechtwerkend tijdregistratiesysteem en kies voor een innovatief systeem dat werkt op basis van een mobiele telefoon, kaart, tag of code. De systemen van dit bedrijf staan voor eenvoud en zijn bovendien praktisch en handig. Wanneer u kiest voor een tijdregistratiesysteem door middel van een mobiele telefoon, profiteert u van lagere onderhoudskosten en vermindering van verlies.

Een prikklok is een fijne oplossing voor het in- en uitklokken

Is het bij uw bedrijf noodzakelijk dat uw medewerkers elke dag in- en uitklokken op werk? Door te kiezen voor een prikklok weet u precies hoeveel uren uw medewerkers gewerkt hebben. Deze gegevens geven u inzicht in het werkethos van uw medewerkers. Een prikklok, ook wel een stempelklok genoemd, is te gebruiken in diverse bedrijven. De prikklok is ontworpen om te registreren wie er wanneer in uw pand komt en is dus ook nog eens goed voor de veiligheid van uw bedrijfspand. U kunt door middel van dit systeem exact bijhouden wie op welke tijd in uw pand is en wanneer deze weer naar buiten gaat. Registratie op de prikklok is mogelijk met de mobiele telefoon, persoonlijke kaart, tag, code, vinger en/of gezicht.

Kies voor het systeem dat aansluit op uw wensen

Niet alleen de prikklok is een mogelijke oplossing die de specialisten van dit bedrijf aanbieden, ook diverse andere systemen voor tijdregistratie kunt u hier aanschaffen. Neem gerust contact op met de vriendelijke medewerkers van dit bedrijf om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Zij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies over het juiste systeem dat aansluit op uw organisatie. U vindt meer informatie op de website van het bedrijf evenals de contactgegevens.

Gerelateerde artikelen

Thermisch lansen laat u over aan deze specialist

Ga extern vergaderen bij deze locatie in Boxtel

De expert op het gebied van verbuisd boren met een GEWI anker