Close

Een payroll bedrijf nabij Breda neemt uw zorgen uit handen

Het komt wel eens voor dat u nieuw personeel nodig heeft, maar niet nieuwe werknemers wilt aannemen. In dat geval is het ideaal om een samenwerking aan te gaan met een payroll bedrijf nabij Breda. U werft zelf uw personeel, bepaalt het salaris en hebt zeggenschap over de werknemer, maar formeel is de werknemer in dienst bij de payrollwerkgever. Met Renew Payroll als juridisch werkgever kunt u werknemen zonder zorgen. De ondernemer is de feitelijke werkgever maar heeft geen enkele arbeidsrechtelijke en juridische verantwoordelijkheden meer. Hierdoor ervaart u een veel minder stressvol ondernemerschap. Het payroll bedrijf Renew Payroll in omgeving Breda maakt ondernemen sprankelend. En niet alleen voor werkgevers, maar ook voor werknemers!

Focussen op kernactiviteiten? Geef personeelszaken uit handen aan een payrollbedrijf in Breda

Bent u bekend met payrolling? Dit is een manier waarop u salarisadministratie uitbesteed. Maar dat niet alleen. Een payroll bedrijf nabij Breda neemt ook al uw juridische activiteiten over. Op die manier focust u zich enkel nog op uw kernactiviteiten. Wat moet u zelf blijven doen? Als werkgever blijft u uiteraard de belangrijkste kernzaken zelf bepalen. Hierbij kunt u denken aan het werven van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere zaken die intern van belang zijn voor de medewerkers. Er verandert niets op de werkvloer qua gezagsverhouding. Renew Payroll is een betrouwbare payroll partner en is aangesloten bij de NBBU.

Laat de salarisadministratie over aan het payroll bedrijf in de buurt van Breda

Stapt u over op payrolling? Dan weet u waarschijnlijk al wel iets over de voordelen van een payroll bedrijf nabij Breda. Zij nemen namelijk de verantwoordelijkheid voor uw werkgeverschap uit handen. Renew Payroll neemt de papieren rompslomp en de bijbehorende juridische verantwoordelijkheden van u over. Een payrollbedrijf neemt alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, begeleiding bij ziekte en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen uit handen. Weet u niet zeker of u een werknemer wel voor een langere tijd nodig heeft? Maak een flexibele schil door gebruik te maken van het payroll bedrijf nabij Breda. Zo schuift u vacatures niet op de lange baan. U kunt uw personeelsbestand makkelijk op- of afschalen.