Close

Een particulier verpleeghuis met persoonlijke zorg

In Brabant vindt u verschillende vestigingen van Compartijn. Deze organisatie biedt particuliere ouderenzorg. Hier staat persoonlijke aandacht centraal. Er wordt echt naar de mensen geluisterd en de wensen worden zo goed mogelijk doorgevoerd in een particulier verpleeghuis. Dit verpleeghuis heeft een huiselijke sfeer waar iedereen met elkaar omgaat. Elk huis van Compartijn bestaat uit ongeveer 40 luxe appartementen die kleinschalig zijn opgezet. Elke unit is zo volledig mogelijk ingericht zodat het net een standaard woning is. U bepaalt zelf hoe u de dag indeelt. Wilt u even op uzelf zijn of bent u graag onder de mensen? Aan u de keuze.

Voel u thuis dankzij particuliere ouderenzorg

Wanneer thuis wonen niet meer lukt, is het fijn als u ergens terechtkunt waar u zich ook thuis kunt voelen. Kies daarom voor particuliere ouderenzorg in een luxe appartement van Compartijn. Elk huis bestaat uit 20 tot 40 appartementen waar u van harte welkom bent. Uiteraard is uw naaste familie en vrienden van harte welkom. De specialist wilt dat u zich zo snel mogelijk thuis voelt in uw nieuwe omgeving. Eigenlijk ziet een dag er als een gewone dag uit. Als u er behoefte aan heeft, ontbijt u met andere bewoners, onderneemt u leuke activiteiten en ook het avondeten kan gezamenlijk gebeuren. U doet snel nieuwe contacten op waardoor het snel uw thuis wordt.

24-uurszorg in een particulier verpleeghuis

Heeft u extra zorg nodig zoals hulp bij het aan- en uittrekken van uw steunkousen, hulp bij het douchen of eten? Ook dan staat het team van Compartijn voor u klaar. U ontvangt particuliere ouderenzorg op maat. Neem gerust contact op met de specialist om een persoonlijk plan te maken. Alle complexen beschikken over een open keuken, bibliotheek, terras en wellnessruimte voor persoonlijke behandelingen. Klinkt goed? Vraag vandaag nog meer informatie op over dit particulier verpleeghuis in Brabant.

© 2019 Ferreavalves | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.