Close

Een loods met heftruck chauffeur huren in de buurt van Roosendaal

Wellicht beschikt u niet over een team van ervaren heftruck chauffeurs en laat u dit liever over aan een externe partij. Vooral op het gebied van de opslag van uw goederen is het belangrijk dat dit met de grootste zorg gedaan wordt. Kies voor de ruimschootse ervaring van hét bedrijf in goederenopslag. Zo kunt u bij De Wit Opslag een loods huren, maar dit bedrijf nabij Roosendaal biedt ook de mogelijkheid om heftrucks tot zeven ton met heftruckchauffeur te huren. Meteen totaaloppervlakte van 12.000 m2 heeft u een ruime keuze uit verschillende loodsen, met of zonder kantoorruimte. Naar welke loods gaat uw voorkeur uit?

Een loods huren in een formaat naar wens nabij Roosendaal

Naar wat voor loods gaat uw voorkeur uit? Het team van De Wit Opslag helpt u graag verder. Wist u dat u loodsen in verschillende afmetingen kunt huren? De grootste loods heeft een oppervlakte van 5200 m2, beschikt over een kantoorruimte, een laaddok en is op te splitsen. Daarnaast kiest u ook uit kleine units á 600 m2 en 750 m2. Welke loods wilt u graag huren bij De Wit Opslag nabij Roosendaal? Dit bedrijf is gespecialiseerd in goederenopslag en bevindt zich in Ossendrecht. Voor meer informatie over de beschikbare loodsen en de best mogelijke optie voor uw bedrijf, neemt u vrijblijvend contact op. De medewerkers van de De Wit Opslag denken graag met u mee en adviseren welke loods u het beste kunt huren.

Een loods huren van de best mogelijke kwaliteit doet u in de omgeving van Roosendaal

U wilt de best mogelijke kwaliteit. Dat is meer dan begrijpelijk. Steeds meer bedrijven kiezen voor het gevarieerde aanbod aan loodsen van dé specialist in goederenopslag. En dat is niet zo vreemd. De Wit Opslag is gelegen in Ossendrecht en beschikt over 12.000 m2 aan opslagruimte. Een groot deel hiervan is geïsoleerd en daarmee uitstekend geschikt voor geconditioneerde opslag van goederen. Voor wat voor goederen wilt u een loods huren in de buurt van Roosendaal? Dankzij de ruimschootse kennis en ervaring sinds 1995 weten de medewerkers van dit bedrijf als geen ander wat de best mogelijke oplossing voor uw organisatie is. Neem vandaag nog contact op en ontdek de verschillende mogelijkheden.