Close

Een groutanker gebruikt u bij damversteringen

Bij de aanleg van een kanaal of aanpassing van de haven moet het water enkel op de plekken komen waar u het voor bestemd heeft. Om hier zeker van te zijn past u een damconstructie of damwand toe. Het is uiteraard zaak dat deze goed blijven staan. Daarom schakelt u een specialist in die met een groutanker alles stevig vastlegt. Deze specialist in verankering van wanden of grond is De Vries Titan. Met meer dan 15 jaar ervaring realiseren ze projecten in binnen- en buitenland. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere bouwkundige en civieltechnische aannemers. Bent u dus op zoek naar een specialist in damverankering of funderingsherstel? De Vries Titan is het bedrijf voor u.

Kies voor de groutanker van de specialist uit Werkendam

Voor een specialist in de verankering van uw nieuwe dam of kade schakelt u De Vries Titan in. Dit bedrijf heeft ervaring met projecten van over de hele wereld. Het gebruik van een groutanker komt met name voor bij het aanleggen van bijvoorbeeld een kanaal voor de scheepsvaart. Daarnaast wordt het toegepast ter verankering van de grond. Sinds de oprichting in 1999 heeft De Vries Titan al meer dan 1000 opdrachten uitgevoerd. Zo is er ervaring bij de herinrichting van havens, maar ook de verbetering van diverse dijken door heel Nederland. Met deze opgedane kennis en ervaring wordt ook uw opdracht met succes afgerond.

Vertrouw op een groutanker die alle belasting aan kan

Het grootste risico bij de aanleg van een kanaal of versterking van de damwand is dat ze de kracht van het water niet aankunnen. Of dat bij de bouw van een nieuwe parkeergarage de constructie bezwijkt door een te groot draagvermogen. Of het inzakken van een wand door de kracht van water. Dit zijn allemaal rampscenario’s die u als opdrachtgever liever niet meemaakt. Dat is waarom u samenwerkt met een specialist als De Vries Titan. De verankeringen van De Vries Titan zorgen dat iedere constructie de berekende belasting ook daadwerkelijk doorstaat. Om dit te garanderen wordt een groutanker uitvoerig beproefd en afgespannen. Hierbij is de trekbelasting veel hoger dan in de gebruikssituatie.