Close

Een goede administratie als basis van VvE beheer

Goed VvE beheer begint bij de basis. En deze basis, dat is uw administratie. Door de kosten en uitgaven nauwkeurig bij te houden en tijdig in te grijpen zorgt u voor een financieel goede basis. Met een goede basis bent u voorbereid op plotselinge calamiteiten en kunt u het pand tijdig onderhouden. Zo behoudt het pand waarde en blijft u er comfortabel wonen. Waar u allemaal aan moet denken om uw administratie op orde te houden? Een specialist als VvE Beheer van Dijk adviseert u er graag over. Indien gewenst kunt u zelfs uw gehele VvE administratie bij dit bedrijf uitbesteden. Dat is precies hoe u zorgt voor een goede basis.

Bespaar tijd en moeite door uw VvE beheer uit te besteden

Als bestuurder van een Vereniging van Eigenaren moet u heel wat zaken regelen. Het is hierbij belangrijk dat u de nodige kennis bezit. Ook moet u heel wat tijd beschikbaar hebben wanneer u een VvE bestuurt. Het uitbesteden van het VvE beheer, bijvoorbeeld bij een bedrijf zoals VvE Beheer van Dijk is voor veel mensen een uitkomst. Dit bedrijf heeft altijd 100% aandacht voor u als klant. U weet zeker dat de administratie op een professionele manier wordt beheerd, zonder dat u er zelf tijd en moeite aan hoeft te besteden. Besteed het volledige beheer uit of slechts een deel ervan. Wat uw wensen omtrent het beheer van uw Vereniging van Eigenaren ook zijn, bij de specialist is het allemaal mogelijk.  

Uw VvE beheer kunt u op drie vlakken uitbesteden

Er komt nogal wat bij kijken wanneer u een Vereniging van Eigenaren beheert. Wat u allemaal moet regelen? Dit is onder te verdelen in drie verschillende categorieën, namelijk financieel beheer, technisch beheer en administratief beheer. Als onderdeel van het administratief beheer moeten vergaderingen worden georganiseerd, verzekeringen worden geregeld en alle VvE gegevens nauwkeurig worden bijgehouden. Technisch beheer heeft betrekking tot het onderhoud aan het pand en het uitvoeren van bouwkundig onderzoek. Voor het financieel beheer moeten er onder andere begrotingen en jaarrekeningen worden opgesteld. Kunt u bij een of meerdere van deze onderdelen wel wat hulp gebruiken? Schakel dan een specialist als VvE Beheer van Dijk in voor het gedeeltelijk of compleet uitbesteden van uw VvE beheer.