Ferreavalves
Image default
Banen en opleidingen

Door een loopbaancoach in te schakelen ontwikkel jij je verder in je loopbaan

Het ontdekken van jouw kwaliteiten en talenten is om meerdere redenen belangrijk, bijvoorbeeld wanneer je jezelf in je loopbaan wilt ontwikkelen. Weet jij bijvoorbeeld wat jouw kwaliteiten en drijfveren zijn? Het kan soms lastig zijn om dit zelf te ontdekken, maar met een loopbaancoach in de hand krijg je hier meer inzicht in. Niet alleen kan je aan de hand van deze inzichten gemakkelijker beslissingen maken, maar kun je je ook verder ontwikkelen in je loopbaan. Een loopbaancoach van Focus helpt je met antwoorden geven op allerlei prangende vragen over je loopbaan. Maar hoe werkt dit nu precies?

Een loopbaancoach om meer inzicht te genereren

De loopbaancoaches van Focus maken gebruik van allerlei instrumenten en test om jou verder te helpen met je loopbaan. Ze bespreken je waarden en kwaliteiten, nemen assessments af voor ontwikkeling en potentieel en maken aan de hand daarvan een plan waarmee jij jouw kwaliteiten ontwikkelt. Kom erachter of je nog wel op je plek zit, in welke functies jij nieuwe uitdagingen kunt vinden of hoe je jouw loopbaan een nieuwe impuls kunt geven met behulp van een loopbaancoach.

Hulp bij vertrekkende werknemers met begeleiding en workshops

Wanneer er sprake is van outplacement bij een organisatie, is het mogelijk om de coaches van Focus in te schakelen om vertrekkende werknemers te begeleiden. Zij bieden begeleiding na outplacement met een gepersonaliseerd outplacementtraject. Er wordt dan gestart met een intakegesprek om zo te bekijken wat nodig is om je te begeleiden naar een nieuwe baan. Dit bedrijf biedt diverse interessante workshops aan die allerlei ingangen biedt naar de arbeidsmarkt.

Ontdek de mogelijkheden

Of je nu een loopbaancoach van Focus wilt inschakelen of interesse heeft in een gepersonaliseerd outplacementtraject, er zijn volop mogelijkheden. De kantoren van dit bedrijf zitten werkelijk door heel Nederland waardoor er altijd wel een kantoor bij jou in de buurt zit. Heb je nog prangende vragen? Neem dan telefonisch contact met hen op.