Close

Deel je grafische opleiding helemaal zelf in

Je hebt overdag gewoon een baan, maar je wilt het liefst een nieuwe richting op. Of je hebt het juist in de avonduren druk en je zoekt een grafische opleiding waarbij je overdag lessen volgt. Dan ben je bij Linnartz Opleidingengroep aan het juiste adres. Hier deel jij je opleiding precies in zoals jij dat zelf wilt. Het opleidingsinstituut biedt je optimale flexibiliteit en vrijheid, waardoor jij jouw diploma haalt op je eigen tempo. Ben je er nog niet uit of een grafische opleiding voor jou is weggelegd? Bekijk dan eens de andere opleidingen van Linnartz Opleidingengroep. In het aanbod vind je onder andere een hotel management, event management en een webdesign opleiding op het mbo en het hbo.

Leren op je eigen tempo met een hotel management of grafische opleiding op het hbo

Ben je jouw huidige werk beu en zoek je een nieuwe uitdaging? Of haalde je net een HAVO of VWO diploma en zie jij een baan in de horecabranche wel zitten? Kies er dan voor om een hotel management of grafische opleiding op het hbo te volgen bij Linnartz Opleidingengroep. Omdat het een complete opleiding met uitgebalanceerd vakkenpakket is, deel jij de opleiding in zoals jij dat wilt. Zo leer je op je eigen tempo. Ga je liever in de avonduren naar school, omdat je overdag werkt? Ga je juist liever overdag naar school om ’s avonds te werken? Het kan allemaal als je een opleiding volgt bij Linnartz Opleidingengroep.

Tijdens een hotel management opleiding op het hbo leer je de veranderende markt kennen

Je wilt een hbo hotel management opleiding volgen. Dan weet je natuurlijk dat deze branche altijd maar in beweging is. Niet alleen door de trendverandering, maar ook door de oplopende eisen van consumenten en strikte hygiënevoorschriften. Vind je dit interessant? Volg dan een hotel management opleiding op het hbo bij Linnartz Opleidingengroep. Zij bereiden jou zo goed mogelijk voor om het beste uit jouw carrière als hotelmanager te halen. Bovendien leer je omgaan met alle snelle veranderingen in de branche en deel je de opleiding helemaal zelf in. Deze en alle andere opleidingen, zoals de grafische opleiding, zijn zowel in voltijd als deeltijd te volgen. Schrijf je snel in!

 

© 2019 Ferreavalves | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.