Close

De specialist realiseert uw nieuwe slagerij inrichting

Heeft u een professioneel bedrijf nodig dat uw winkel, restaurant of supermarkt voorziet van de juiste koeltechniek? Een familiebedrijf is de specialist die u zoekt. U gaat naar Koeltechnisch Buro Midden Nederland voor de nieuwe inrichting van uw slagerij. Wilt u bijvoorbeeld een koeltoonbank kopen of perfect op maat laten maken? Niet alleen ontwerpt dit bedrijf alles naar uw wens, ook de plaatsing en het onderhoud wordt door hen geregeld. Koeltechnisch Buro Midden Nederland is een merkonafhankelijk bedrijf dat enkel produceert met de beste componenten. Dit is waarom ze goed bekend staan bij veel winkels, supermarkten, ziekenhuizen, restaurants en slagerijen. Schakelt u ook deze specialist in voor de inrichting van uw nieuwe slagerij of supermarkt?

Onafhankelijk familiebedrijf regelt uw slagerij inrichting

Voor het vervangen van de huidige inrichting van uw slagerij of een nieuwe inrichting gaat u langs bij een specialist. Schakel Koeltechnisch Buro Midden Nederland in en u heeft binnen no time een prachtige slagerij inrichting. Dit familiebedrijf heeft een ruim assortiment aan prachtige producten voor bedrijfskoelingen en airconditioning. Zo is het mogelijk om een koeltoonbank te kopen waar u al uw producten in presenteert. Met al meer dan 40 jaar ervaring vertrouwt u op de expertise van dit koelbedrijf. Het assortiment van het Koeltechnisch Buro Midden Nederland varieert van wandkoelmeubels en koeleilanden tot koelcellen en display vitrines. Bewaart, bereidt, verwerkt of verkoopt u producten die een koele omgeving vereisen? Ga dan naar de specialisten van Koeltechnisch Buro Midden Nederland.

Maak uw slagerij inrichting compleet door een koeltoonbank te kopen

Door het gebruik van diverse componenten blijven uw snacks, groente en fruit, zuivel of frisdrank altijd goed gekoeld. Maar welk model is geschikt voor uw zaak? Koeltechnisch Buro Midden Nederland regelt de nieuwe inrichting van uw slagerij volledig. Wilt u een koeltoonbank kopen, maar vindt u niks wat in uw zaak past? Ieder model dat u zoekt vindt u bij hen in de collectie. Koeltechnisch Buro Midden Nederland regelt niet alleen een prachtige inrichting van bijvoorbeeld uw slagerij of restaurant. Ook uw nieuwe koeltoonbank gaat u kopen bij deze specialist. Voor de koeling van uw vlees of vis werkt de plaatkoeling optimaal. Koeltoonbanken met deze techniek zijn beschikbaar in twee modellen, de straight en de round. Ga langs bij de specialist en ontdek de mogelijkheden voor de nieuwe inrichting van uw slagerij, restaurant, winkel of supermarkt.